Katharina Conradi

Katharina Conradi

Kern faculteit en mede-oprichter van EMOVE

Katharina Conradi is CMA (Ceritfied Laban Movement Analyst), Master in danstherapie en Registered Somatic Movement Therapist & Educator. Ze werkt al vele jaren als choreograaf en danser in Nederland en daarbuiten. Haar creatieve werk bevat dansfilms, interculturele projecten en locatie-specifieke uitvoeringen.
Katharina doceert aan de Hogeschool voor de kunsten CODARTS in Rotterdam en aan de Hogeschool voor de Kunsten (Academie voor Theater en Dans) in Amsterdam. Ze werkt ook internationaal als docent voor lichaamsgerichte en creatieve dans in verschillende settings.
Ze werkte als danstherapeut in het psychiatrisch centrum in Spijkenisse en heeft haar privé praktijk waar ze danstherapie, supervisie en lichaamsgerichte coaching aan cliënten en artiesten geeft.

Citaat:

“Oprecht ‘Embodiment’, met een harmonische balans tussen de innerlijke sensatie en het uiterlijke bewustzijn is intrinsiek aan authentieke expressie. LBMS biedt me manieren om beweging te verkennen in deze innerlijke en uiterlijke perspectieven en heeft mijn leven en beroep diepgaand verrijkt.”

Onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en updates van ons team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest